Μενού
Το καλάθι σας

Μανουάλι <οικονομική σειρά> ΚΩΔ. 291

Μανουάλι <οικονομική σειρά> ΚΩΔ. 291
Μανουάλι <οικονομική σειρά> ΚΩΔ. 291
155,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 155,00€
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 291
Χειροποίητα Εκκλησιαστικά έπιπλα Αγγελόπουλος
Εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα κατασκευής, την σωστή τιμή και την συνέπεια στον χρόνο παράδοσης. Αποστολές σε Ελλάδα & Εξωτερικό

Μανουάλι <οικονομική σειρά> ΚΩΔ. 291


Μανουάλι άμμου από ξύλο φλαμούρι και κόντρα πλακέ συμήδας με μεταλλικό τελείωμα για προστασία από τη φωτιά. <οικονομική σειρά>

Διαστάσεις: 104 ΥΨ Χ 40 ΠΛ Χ 40 ΒΑΘ  

Ιδανικό για μικρούς Ναούς και Εξωκλήσσια.

Αυτό το προιόν της ''οικονομικής σειράς'' είναι κατασκευασμένο από φλαμούρι Α' ποιότητας και κόντρα πλακέ συμήδας, το οποίο προσφέρει εξαιρετική αντοχή και υπερέχει έναντι άλλων υλικών. 

Τα ξύλα που χρησιμοποιούνται είναι το Δρυς, το φλαμούρι και η οξιά, αλλά και τεχνητά υλικά, όπως το κόντρα πλακέ θαλάσσης που παρέχει εξαιρετική αντοχή.

Όλα τα υλικά μας είναι Ά ποιότητας και εμποτίζονται για μεγαλύτερη προστασία με συντηρητικά – μυκητοκτόνα πριν το τελικό βάψιμο.

Μπορούμε να κατασκευάσουμε και να σας παρέχουμε σε πολύ καλές τιμές προϊόντα όπως:

Τα έργα μας μπορούν να αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας. Η εταιρία Αφοί Αγγελόπουλοι ακολουθώντας τον παραδοσιακό χειροποίητο τρόπο εργασίας εγγυάται την άριστη ποιότητα κατασκευής, την σωστή τιμή και την συνέπεια στον χρόνο παράδοσης.

Τρόποι παραγγελίας

Η παραγγελία μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

α) Με τηλεφωνική επικοινωνία στο: 26210 32096

β) Με αποστολή email στο: info@ekklisiastika-aggelopoulos.gr

γ) Με αποστολή των στοιχείων σας στο email μας ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας χωρίς να επιβαρυνθείτε εσείς την τηλεφωνική χρέωση. 

Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία και σας ενημερώνουμε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail με έντυπο επιβεβαίωσης παραγγελίας, όπου αναφέρονται το τελικό κόστος, ο ακριβής χρόνος παράδοσης, το κόστος αποστολής αλλά και πληροφορίες σχετικά με το προϊόν που έχετε παραγγείλει.


Τρόποι πληρωμής

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας:

A) Θα πρέπει να γίνει κατάθεση το 100% του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό όταν αξία των προιόντων δεν υπερβάινει τα 200 €

ή

Β) Θα πρέπει να γίνει κατάθεση το 50% του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό, και η εξόφλησή του πριν την αποστολή των προϊόντων όταν η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει τα 200 €.

*Ανάλογα με την παραγγελία και τη ποσότητά της μπορεί να γίνει ειδική συμφωνία για την πληρωμή.

Τραπεζικός λογαριασμός Eurobank : 0026.0061.51.0200040617

Για μεταφορές χρημάτων από άλλες τράπεζες ή από εξωτερικό:

IBAN: GR 2002600610000510200040617

SWIFT CODE: ERBKGRAA

Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο fax: 26210 32096 ή στο email: info@ekklisiastika-aggelopoulos.gr

 

Τρόποι αποστολής

α) Μεταφορά με φορτηγά της εταιρίας μας

Ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας και τον τόπο παράδοσης, η εταιρία μας κατόπιν συνεννόησης μαζί σας μπορεί να μεταφέρει τα προϊόντα της σε ολόκληρη την Ελλάδα.

β) Αποστολή με μεταφορική εταιρία
Όλα τα είδη μπορούν να μεταφερθούν και μέσω μεταφορικής εταιρίας κατόπιν συμφωνίας. .
Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον τελικό αγοραστή και συμφωνούνται κατά την εκτέλεση της παραγγελίας.

Δείτε Επίσης